8 Ocak 2012 Pazar

Kullanıldık paramızı alamadık


Seka Park’ta kurulan film platosunda sular bir türlü durulmuyor. Avrupa’nın en büyük film stüdyosu olarak lanse edilen ancak kurulduğu günden beri dedikoduların, olayların, tartışmaların eksik olmadığı film platosunda şimdi de oyuncular isyan bayrağını açtı. Büyükşehir Belediyesi ile ilişkileri kuran Sami Dündar’ın platonun gerçek sahibi olmadığı ortaya çıkmıştı. İstanbullu Burhan Özkan, “Platonun gerçek sahibi benim” diyerek Sami Dündar’dan şikayetçi olmuştu. Aylardan beri platoda kurulan sette çalışan oyuncular ve set ekibi, yeni yapımcı Burhan Özkan hakkında zehir zemberek açıklamalar yaptı.

BASIN TOPLANTISI YAPTILAR
Burası Osmanlı Sır Kanunu adlı dizide rol aldıklarını söyleyen İzmitli oyuncular dün Endüstri Meslek Lisesi içinde bulunan Bilgem Kafe’de bir basın toplantısı düzenleyerek, “Yapımcı Burhan Özkan, emeğimizin karşılığını vermedi. Bize yalan söyledi. Hakkımızı verene kadar mücadeleye devam edeceğiz. Hayallerimiz yıkıldı, hem ailemize, hem arkadaşlarımıza mahçup olduk. ” dedi.

KENARA İTİLDİK, HOR GÖRÜLDÜK
İzmitli oyuncular adına Cem Soyyer, bir açıklama yaparak özetle şunları söyledi; “Biz, TRT’de yayınlanacağı açıklaman Burası Osmanlı 1711 Sır Kanunu adlı projede yaklaşık 7 ay boyunca çalışan, gece gündüz demeden hazırlık aşamasında yer alan, işin sonunda hiçbir ücret almayan, üstelik büyük bir hevesle oynadığımız dizi çöpe atılan İzmitli oyuncularız. Çekim süresi boyunca yönetmen ve reji ekibi tarafından hor görüldük. Daima kenara itildik. Ama bunları sineye çektik. Çünkü dizide oynayacaktık. Ama dizimiz çöpe atıldı.

BURHAN ÖZKAN ‘BATTIM’ DEDİ
Yönetmen Ezel Akay, filmi TRT’nin bile beğenmeyeceği kadar kötü çektiği için dizi film yayınlamaz cevabı alınca çöpe atıldı. Bütün hayallerimiz yıkıldı. Bu gelişmeler yaşanırken direktörümüz Ottoman Film’in yatırımcısı olduğu iddia edilen Burhan Özkan ile görüştü ama bir sonuç elde edemedi. Burhan Özkan,  bize ‘Ben battım, bu diziyi yeniden çekeceğim ama yayınlanmadan kimseye para ödeyemem’ dedi.

ozgurkocaeli.com.tr
                                                                                                                                          Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın