7 Kasım 2013 Perşembe

Film setinde ölümden döndü

Yapımcılığını Yazz Film'in üstlendiği, 'Meleklerle Yaşamak' filminin başrol oyuncusu Hakan Türkşen, çekimler sırasında ölümden döndü.

Senaryosu Nur Türkşen ve Zeynep Uzma tarafından yazılan, yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı 'Meleklerle Yaşamak' filminin seti, büyük bir kazaya sahne oldu. Hakan Türkşen ve Gaye Gürsel'in başrollerini paylaştığı filmin setinde, intihar sahnesinin çekileceği sırada korku dolu anlar yaşandı.

Filmde, geçmişin izlerinden kurtulamayan Hakan karakterini canlandıran Türkşen, kendini asarak intihar edeceği sırada dengesini kaybederek tavanda asılı olan avize ile beraber yere düştü. Kazadan yara almadan kurtulan oyuncu Hakan Türkşen, 'İntihar sahnesinde zorlanacağımı biliyordum çünkü gerçekçi olması gerekiyordu. Ben de boğazıma ip bağlayıp kitaplardan oluşturulan platformun üzerine çıktım ama dengemi kaybetmemle yere düşmem bir oldu. Verilmiş sadakamız varmış, Allah korudu ve yara almadan atlattım' ifadelerini kullandı. Kazanın ardından filmin çekimlerine bir gün süreyle ara verildi.

Yeni yılın ilk günlerinde vizyona girmesi beklenen filmde Cem Kılıç, Altan Erkekli, Ayşen Gruda, Dilek Serbest, Murat Parasayar ve Yıldız Asyalı gibi birçok ünlü isim de yer alıyor.

kaynak: aksam.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın