16 Ekim 2013 Çarşamba

Madonna Sinema Salonlarında Artık Film İzleyemeyecek!

Ünlü yıldız Madonna New York Film Festivali kapsamında gösterilen "12 Years A Slave" filmini salonda izlerken cep telefonu ile sürekli uğraşması üzerine bütün salonun tepkisiyle karşılaştı

 Madonna Sinema Salonlarında Artık Film İzleyemeyecek!
Sevilen Sanatçı Madonna bu kezde mesajlaşmasıyla gündemde. Madonna, New York Film Festivali kapsamında gösterilen "12 Years A Slave" flimini seyircilerle beraber izlerken cep telefonuna gelen bir mesajla ilgilenmeye başladı, cep telefonunu bir türlü bırakamayan Madonna'ya, Alamo Drafthouse sinema salonları tepe yöneticisi Tim League  'cep telefonuyla mesajlaşmaya son vermesi' için bir çok çağrıda bulundu fakat Madonna uyarılara aldırış etmediği söyleniyor.

 Tim League sosyal ağda bu iddiaların doğruluğunu işte bu bildirimiyle duyurdu "Sinema severlerden özür dileyene kadar Madonna Alamo sinemalarında film izlemekten men edilmiştir."
Film eleştirmeni Charles Taylor'da , Facebook aracılığıyla olayı şöyle aktardı: "Yanımdaki bir kadın omzuna dokunarak telefonunu kapatmasını söyledi; sarışın ise fısıltıyla 'Bu işle ilgili. Köleci!' diye karşılık verdi." diyerek olayı anlattı.

kaynak: mansettv.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın