16 Ekim 2013 Çarşamba

Recep İvedik Survivor Gülmekten Kıracak!

Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde, Twitter'dan oyuncu arayışına girmişti. Recep İvedik 4 için oyuncu arayan Şahan Gökbakar aradığını bulabildi mi? Recep İvedik 4 için twitter'dan kapak fotoğrafı paylaşıldı.

 RECEP İVEDİK 4 SURVİVOR OLACAK
Şahan Gökbakar Recep İvedik 4 için seçmelere başladı. Recep İvedik 4'ün konusunun Survivor olduğu bilgisi verildi. Şahan Gökbakar Recep İvedik 4 ile istediğini bulabilecek mi? Her bölümü büyük ilgi çeken ve fenomen olan Recep İvedik 4 vizyonda ne kadar hasılat yapacak? Şahan Gökbakar Recep İvedik 4'ün senaryosu ve filmin kapak fotoğrafını twitter'dan paylaştı.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden oyuncu arayışına girmişti. Şahan Gökbakar Twitter üzerinden adres vererek, cv'leri istemişti. Şahan Gökbakar'ın bu duyurusu üzerine, oyuncu olmak isteyenler, Gökbakar'ı mail yağmuruna tutmuştu.

Şahan Gökbakar Twitter'dan şu mesajı yazmıştı:  "Recep İvedik 4 seçmeleri için fiziğine güvenen, atletik, genç bay ve bayanlar. Güzel kızlar, yakışıklı erkekler, kendini öyle hissedenler. Resim ve iletişim bilginizi recepivedik4film@gmail.com'a yollayın"

Recep İvedik 4 filmi nerede çekilecek? Recep İvedik 4 filminin çekimlerinin yurt dışında yapılacağını konuşuluyor fakat bu konuda net bir bilgi henüz yok.

kaynak: mansettv.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın