30 Ağustos 2013 Cuma

One Direction Film Oldu

Dünyanın en çok takip edilen müzik gruplarından olan One Direction’ın hayatı sinema filmi oldu ve 30 Ağustos Cuma günü gösterime giriyor.

Özellikle genç kızların yakından takip ettiği Britanyalı müzik grubu One Direction’ın bir araya geliş hikayesinin ve çalışmalarının anlatıldığı sinema filmiOne Direction: This Is Us 30 Ağustos Cuma günü vizyona giriyor.
Filmin başrol oyuncuları tahmin edebileceğiniz gibi grubun 5 yakışıklı üyesi Zayn Malik, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne ve Niall Horan. Filmin yönetmen koltuğunda ise; Morgan Spurlock oturuyor.
Bütün One Direction hayranlarının merakla beklediği One Direction: This Is Us filminin konusu ise kısaca şöyle;

This Is Us, dünya çapında bir müzik fenomenine dönüşen grubun bu yolda yaşadıklarına esaslı ve çok yönlü bir bakış atıyor. Etkileyici konser görüntüleriyle bezeli yapımda, evlerindeki mütevazı hayatları X- Factor yarışmasıyla birlikte devasa bir şöhrete kavuşan gençlerin yaşadığı bu kırılma anına tanık oluyoruz. Londra'nın ünlü O2 Arena'sında verdikleri konserin görüntülerinin de yer aldığı filmde grup üyelerinin kendi gözlerinden One Directionolmanın nasıl bir his olduğunu öğrenmiş oluyoruz.

kaynak: stargundem.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın