12 Mart 2012 Pazartesi

James Bond filmi için oyuncu seçmeleri yapılacak


Mayıs ayında Muğla'nın Fethiye ilçesinde çekilecek 007 Jamesd Bond Skyfall filmi için oyuncu seçmeleri 13-14 Mart tarihlerinde Ekol Sanat Merkezi'nde yapılacak.

007 James Bond serisinin 25'inci filmi olan Skyfall'ın çekimleri Türkiye'de yapılacak. İstanbul, Adana ve Muğla'da çekilecek olan film sahneleri için hazırlıklar şimdiden başladı. Filmin Fethiye ayağında yer alacak oyuncuların seçimlerine başlanıyor. Oyuncu adayları 13 ve14 Mart tarihlerinde saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında Ekol Sanat Merkezi'nde yapılacak.

Seçmelerin Fethiye için önemli olduğunu söyleyen Filmin Cast Editörü Yeliz Yeşil Dereli, oyunculuk yeteneğine güvenen herkesi seçmelere beklediklerini açıkladı. Film ile Fethiye'nin dünyaya tanıtılacağını kaydeden Yeşil Dereli, filmle ilgili şu bilgileri verdi. "90 dakikalık filmin ilk 18 dakikası Türkiye'de İstanbul, Adana ve Muğla'da çekilecek. Aksiyon sahnelerinin içerdiği ilk 18 dakikanın İstanbul'da Kapalıçarşı'nın çatısında başlayacağı, çekimlerde Ayasofya'nın da kullanılacağı öğrenildi. İstanbul ve Adana'daki çekimlerin ardından film ekibi Fethiye'ye gelecek. Mayıs ayında Fethiye'de yapılacak çekimlerle filmin Türkiye çekimlerine son verilecek.

kaynak: mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın