31 Aralık 2011 Cumartesi

Çarpışma sahneleri ezberleri bozacak


Cemal Hünal ve Gökhan Mumcu'nun rol aldığı 'Kaos Örümcek Ağı'ndaki arabaların çarpışma sahneleri çok konuşulacak. Bu sahneler; maketler üzerinde prova yapıldıktan sonra çekildi

Senaryosunu Tolga Küçük'ün yazdığı, Cem Gül'ün yönettiği, 9 Mart'ta vizyona girecek olan 'Kaos Örümcek Ağı' adlı film; aksiyon sahneleriyle ezberleri bozuyor. Gökhan Mumcu, Rojda Demirer ve Cemal Hünal'ın rol aldığı film sahneleriyle; 'James Bond' serisini aratmıyor! İşte Türk aksiyon ve dublör ekibi Team Max'in de dahil olduğu filmin kamera arkasından notlar:


ÖZEL EFEKT EKİBİ 
52 farklı mekanda gerçekleştirilen çekimlerde, 310 farklı sahne için, dört kamera kullanıldı. Helikopter kamera da aksiyon sahnelerine gerçeklik kattı.
 10 kişilik özel efekt ekibi ile 100 kişiden oluşan figüran ekibi ile hazırlanan sahnelerde; özellikle arabaların çarpışma sahneleri çok konuşulacak. Bu sahneler, daha gerçekçi olabilmesi için, küçük maketler üzerinde günlerce prova edildikten sonra çekildi.
 Aksiyon sahnelerinde yer almaktan büyük keyif aldıklarını söyleyen oyuncular; birçok tehlikeli sahnede ise dublör kullanmak zorunda kaldı.
 'Kaos Örümcek Ağı'nın müzikleri Hollywood'da yaptırıldı.
 Filmin nefesleri kesecek fragmanı ise çok yakında sinema izleyicisi ile buluşacak.

sabah.com.tr
                                                                                                                                                Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın