29 Kasım 2011 Salı

Bilginer Madonna'nın filminde


Ünlü oyuncu Haluk Bilginer Hollywood'da... Bilginer, dünyaca ünlü sanatçı Madonna'nın yönettiği "W.E." filminde rol alıyor. Bilginer'in rol aldığı sahne filmin fragmanında da kullanıldı...

GAZETE5.COM/ÖZEL HABER

Şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan  "İstanbul'un Altınları" isimli dizide rol alan oyuncu Haluk Bilginer, ünlü sanatçı Madonna'nın yönetmenliğini üstlendiği "W.E" isimli sinema filminde oynadı. Bilginer'in oynadığı sahne filmin fragmanlarında da kullanıldı. Bilginer'in "W.E" filminde Muhammed El Fayed'i canlandırdığı öğrenildi.

FİLMİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN


Türkiye'de olduğu kadar yurt dışında da birçok sinema filmi ve dizide rol alan Haluk Bilginer, en son Mahsun Kırmızıgül'ün yönettiği "New York'ta Beş Minare" filminde izleyicinin karşısına çıkmıştı. IMDB'de yer alan bilgilere göre Bilginer'in, Hintli yönetmen Mira Nair'in yeni filmi "The Reluctant Fundamentalist" filminde de rol alacağı konuşuluyor.

Madonna'nın yönetmenliğini üstlenmesinin yanı sıra senaryosunu da yazdığı "W.E." filmi, İngiltere Kralı 8. Edward ve yasak aşk yaşadığı dul Wallis Simpson'ın yaşadığı aşka odaklanırken, bir yandan da Prenses Diana ile sevgilisi Dodi El Fayed'in ilişkisine de göndermeler var. Bilginer filmde Dodi El Fayed'in babası Muhammed El Fayed'i canlandırıyor.

Filmin başrollerinde Abbie Cornish, Richard Boyle, Oscar Isaac gibi ünlü yıldızlar bulunuyor.

Gazete5.com
                                                                                                                                           Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın