12 Ekim 2015 Pazartesi

Yaz sineması hüsranı!


Sinema sektörü, yaz sezonunda bekleneni veremedi. Sinema izleyicisiyle buluşan ‘Adana İşi’, ‘Aşk Nerede’, ‘Can Tertip’, ‘Guruldayan Kalpler’, ‘Robinson Crusoe ve Cuma’ ile ‘Piyasadan Büyük Alacağımız Var’ gibi iddialı projeler gişede büyük bir hüsrana uğradı.

Büyük umutlarla çekilen dev bütçeli sinema filmleri çok az sayıda izleyici kitlesine ulaştı. Bu durum yapımcıların da kara kara düşünmesine neden oldu. Hayalkırıklığı yaratan filmleri sizler için derledik...

Adana İşi:  Ceyda Ateş, Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk gibi isimlerin rol aldığı Adana İşi filmi ilk haftasında 21 bin 725 kişiye ulaştı. Film, 90´lı yıllarda Adana´da gerçekleştirilmiş bir banka soygunundan esinleniyor.

Aşk Nerede: Vizyonun komik filmleri arasında yer alan ‘Aşk Nerede’, vizyona girdiği ilk haftasında 26 bin 996 sinemaseverle kucaklaştı. İddialı yapımlar arasında gösterilen filmin başrolünde Ayça Erturan ve Faik Ergin yer alıyor.

Can Tertip: Bütün hayatını aylaklıkla geçiren Şakir ve tek hayali askerlik yapmak olan İlyas’ın yollarının aynı asker ocağında kesişmesini anlatan Can Tertip filmi, sinema salonlarında ikinci haftası olması rağmen 4 bin 656 kişi tarafından izlendi.

Guruldayan Kalpler: Sinema izleyicisini güldürmek isteyen Guruldayan Kapler, iki haftadır vizyonda olmasına rağmen 3 bin 852 kişinin yüzünü güldürebildi.

Robinson Crusoe ve Cuma:     4 Eylül’de sinema izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde Ferhat Kılıç ile Jhon Nyambi’nin yer aldığı Robinson Crusoe ve Cuma filmi, vizyondaki 4’üncü haftasında 89 bin 291 kişiye ulaşarak hayalkırıklığı yarattı.

Piyasadan Büyük Alacağımız Var: İzzet Başlak, Ali Yiğit San ve Rabia Tutal gibi isimlerin yer aldığı film, 4 haftadır sinema salonlarında… Fakat film 14 bin 487 kişi tarafından izlendi.

Bu hafta ne oldu?

Hatay’da kınasını yaktı

İkoncan Süreyya Yalçın, evlilik hazırlığında! Geçen haftalarda sevgilisinden evlilik teklifi alan ve aile arasında sade bir tören düzenleyen Yalçın, bu kez sevgilisinin memleketi Hatay’da geleneklere uygun gece yaptı. Gecede hiçbir masraftan kaçınmayan Yalçın, eline kına yaktı.

Kasabada evlendi 

Selma Ergeç, Can Öz’le Almanya’da dünyaevine girdi. Çift, nikâh merasimi için Ergeç’in memleketi Almanya Gottmadingen’i seçti. Aileleri ve yakın arkadaşlarının katıldığı törende çiftin nikâh şahitliğini ise Deniz Kavukçuoğlu, Nur Fettahoğlu ve Burcu Kutluk yaptı.

Pamela Anderson şaşırttı

Ünlü yıldız Pamela Anderson, İstanbul’a geldi. Anderson, basın toplantısında Ece Erken’in sorularını yanıtladı. Bir dönem ‘Yalan Dünya’ adlı dizide rol alan yıldız oyuncu, eski rol arkadaşı Beyazıt Öztürk’ün sorulması üzerine “Beyaz kim, tanımıyorum onu!” diye konuştu.

kaynak : aksam.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın