14 Mart 2014 Cuma

‘Kafkas’ filmi Nisan’da vizyonda

Başrollerde Erhan Güleryüz ve Tuğçe Kazaz var.
 
Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Ayna Grubu’nun Solisti Erhan Güleryüz bu kez beyaz perdede. Üstelik iddialı bir filmle seyirciyle buluşacak. Çekimlerinin bir bölümü Azerbaycan’da gerçekleşen filmde, Erhan Güleryüz Azerbaycanlı bir savaş gazisini canlandırıyor.

Gerçek bir hikayeden esinlenerek yazılmış olan filmin senaryosu ve yönetmenliği de Erhan Güleryüz’e ait. Güleryüz, “Kafkas” filminde başrolleri Tuğçe Kazaz, Hasan Kaçan ve Koray Mincinözlü ile paylaşıyor.

Nisan ayında vizyona girmesi planlanan film, Azerbaycan’daki Karabağ Savaşı sırasında alığı kurşun yarasının kendisini ölüme götürdüğünü öğrenen müzisyen “Hazar Kafkas”ın hikayesini anlatıyor. Adım adım sona yaklaşırken karşısına çıkan ve Hazar’ın aşık olduğu ilkokul öğretmeni “Nehir” karakterinde ise Tuğçe Kazaz’ı izleyeceğiz.

Erhan Güleryüz’ün ilk sinema deneyiminde sponsorluğu, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen düşünce kuruluşlarından biri olan Hazar Strateji Enstitüsü üstleniyor. Film Londra, Bakü, İstanbul ve Ankara’da izleyiciyle buluşacak.

Nisan ayında vizyona girmesi planlanan “Kafkas”, Erhan Güleryüz’ün yeni parçalarından oluşan filmin soundtrack albüm müjdesini de veriyor. Son albümünü 2011 yılında yayınlayan Erhan Güleryüz, ilk defa güneş gözlüklerinı çıkarmış olarak izleyici karşısına çıkacak.

kaynak: mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın