24 Eylül 2013 Salı

Oscar yarışından çekildi

Kasım’da vizyona girmesi beklenen Grace Kelly’nin hayatını anlatan 'Grace of Monaco' yapım şirketi tarafından 2014’e ertelendi. Böylelikle film Oscar yarışından çekilmiş oldu.

Başrolünde Oscar ödüllü yıldız Nicole Kidman’ın aktris ve Monako Prensesi Grace Kelly rolünde olduğu 'Grace of Monaco'nun 2014’te vizyona gireceği açıklandı.

Hollywood Reporter’ın haberine göre, bu yıl Kasım ayında vizyona girmesi beklenen film, yapım şirketi Weinstein Co. tarafından 2014 bahar dönemine ertelendi.

Filmde Grace Kelly’nin, Hollywood’daki kariyerine geride bırakarak Monako’ya yerleşmesi ve eşi Monako Prensi Rainer ile yaşadıkları problemler anlatılıyor. Bu yılın başında Monako Prensi 2. Albert ve kız kardeşleri filmin “Tarihsel açıdan yanlış. Gerçek dışı ve tamamen kurgusal sahnelerden ibaret” olduğunu açıklamıştı.

Yapımcı firma erteleme kararı hakkında resmi bir açıklama yapmadı. Ancak film, bu yılki Oscar yarışına dahil olamayacak. Yine bu yıl vizyona giren başka bir prenses filmi 'Diana' ise sinema eleştirmenlerinden kötü not aldı.

kaynak: ntvmsnbc.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın