13 Aralık 2011 Salı

"Musallat 2" rekor kırdı


2 Aralık’ta vizyona giren psikolojik gerilim türündeki “Musallat 2” sinema filmi,ilk üç günde 135 salonda 115.569 kişiye ulaşarak sezonun film kopya sayısına göre en iyi açılış yapan Türk filmi oldu.

"Musallat 2" özellikle sosyal medyada yapılan yorumlarla forum köşelerinin de ilgi odağı haline geldi… Türk korku filmi tarihinde bir çığır açan ve 2007 yılında ilkiyle büyük beğeni toplayan "Musallat" filminin ikincisi "Musallat 2 – LANET" 2 Aralık Cuma günü vizyona girdi.
Yapımcı Banu Akdeniz (Mia Film) korku filmi severlerin ve eleştirmenlerin "Bugüne kadar yapılmış en iyi Türk korku filmi" olarak nitelendirdikleri Musallat'ın, gördüğü ilgi ve beklenti üzerine ikincisini sinemaseverlerle buluşturdu.

İkinci film "Musallat 2 - LANET"in yönetmen koltuğunda yine ilk filmin başarılı ismi Alper Mestçi var. Mestçi, senaryosunu da yazdığı Musallat-2: Lanet'i şöyle tanımlıyor: "Bir buçuk saat değil, aylar sürecek derin bir korku! Eve dönünce sinemadakinden daha fazla korkacaksınız!.."
Filmin başrollerini TÜRKÜ TURAN (Elif), TÜLAY BURSA (Ümmü), SELİM GÜRATA (Turan), ZELİHA GÜNEY (Özlem), SALİHA İPLİKÇİ (Öykü), LEVENT BECEREN (Yavuz), BAŞAY OKAY (Hatice), OZAN ÖĞÜT(Cenk), KORAY ŞAHİNBAŞ (İbrahim), SİNEM ÖCALIR (Hacer) paylaşıyor. Dağıtımı Özen Film tarafından yapılacak filmin görüntü yönetmenliğini ise Türksoy Gölebeyi üstlendi.

haberalemi.net
                                                                                                                                              Alıntıdır...  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın