20 Aralık 2011 Salı

'ilk gittiğim film' projesi


- Samsun'un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, "İlk Gittiğim Film" adlı proje kapsamında öğrencileri sinemaya götürdü.

- Samsun'un Vezirköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü, "İlk Gittiğim Film" adlı proje kapsamında öğrencileri sinemaya götürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, 'toplum destekli polislik' faaliyetleri kapsamında ilçede ilköğretim 4 ve 5. sınıf öğrencilerine yönelik, "İlk Gittiğim Film" adı altında bir proje hazırladı. Proje kapsamında her ay 20 öğrencinin sinemaya götürülmesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün gezdirilmesi ve öğrencilere çeşitli ikramlar yapılması planlandı. Projenin ilk şanslıları, Vezirköprü Kaymakamlığı'nca "Hep Berber Kitap Okuyalım; Kültüre Köprü Kuralım" sloganı ile başlatılan kitap okuma kampanyasında ilköğretim 4 ve 5. sınıf öğrencileri arasından en fazla kitap okuyan 20 öğrenci oldu. Öğrenciler, "İlk Gittiğim Film" projesi kapsamında unutamayacakları bir gün yaşadı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce görevli polislerle birlikte film izleyen öğrenciler, film sonrası birlikte yemek yediler. Vabartum Alışveriş Merkezi'nin çocuklar oyun salonunda doyasıya eğlenen öğrenciler, daha sonra hep birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü gezdirilen öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldı.

İlçe Emniyet Müdür Vekili Bünyamin Daşdemir, "Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz çocuklarımız, düzenlenen proje kapsamında İlçe Kaymakamımızın da desteğiyle gezdirilerek mutlu bir şekilde evlerine dönmüşlerdir" dedi.

samsun.haber.pro
                                                                                                                                             Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın