17 Ekim 2011 Pazartesi

Diziden Haksız Yere Atıldım


"Leyla ile Mecnun" dizisinin yapım şirketi tarafından sözleşmesi feshedilen Ezgi Asaroğlu, şirketin oyunculara karşı adil davranmadığını öne sürdü.

"
Leyla ile Mecnun"da Leyla'yı canlandıran Ezgi Asaroğlu'na sette dayak atan Ushan Çakır'ın işine yapımcı şirket Eflatun Film tarafından son verilmiş, Asaroğlu'nun da sözleşmesi feshedilmişti. Çakır'la aşk yaşadığı söylenen Beste Bereket de adı olaya karıştırıldığı için ekipten ayrılmıştı.
Avukatı aracılığıyla açıklama yapan Asaroğlu, yapım şirketinin oyunculara karşı adil davranmadığını öne sürdü:
"22 Eylül'de yaşananlar yargıya intikal ettiği için detaylı açıklamada bulunmuyoruz. Ancak yapım şirketinin adil davranmaması sebebiyle, tüm set ekibi önünde gerçekleşen olayın ana hatlarını açıklamak zarureti hasıl olmuştur. Olay sabahı dizi setinde Beste Bereket, müvekkilimin yanına gelerek asılsız ithamlarda bulunmuştur. Birkaç saat sonra Ushan Çakır büyük bir hınçla gelmiş ve hiçbir tartışmaya girmeden doğrudan müvekkilime saldırmıştır. Bu olaylar üzerine bir de yapım şirketinin haksız feshi ve açıklaması da müvekkilimi derinden etkilemiştir. Gerekli hukuki haklarımız kullanılacaktır."

YÖNETMENE ÖDÜL SUÇLAMASI
Asaroğlu,
 Ushan Çakır ve Beste Bereket hakkında açtığı davanın yanı sıra şirkete karşı da hukuk savaşı başlatmaya hazırlandığını açıkladı. Asaroğlu, dün avukatı Dr. Hakan Öncel aracılığıyla yaptığı açıklamada da Adana Altın Koza Film Festivali’nde “Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikâyesi” filmiyle “En İyi Film Ödülü”nü alan yönetmen Ünlü’ye ilginç bir suçlamada bulundu. Asaroğlu’nun avukatı açıklamasında “Bilindiği üzere yapımcı Eflatun Film beş gün önce Beste Bereket’in de jüri üyesi olduğu Adana Altın Koza Film Festivali’nde ödül almıştır. Basında genişçe yer alan bu olaylar nedeniyle, ödülün kamuoyunda yeterince yer almaması Eflatun Film’de rahatsızlık yaratmıştır” dedi.
Yönetmen Onur Ünlü ise Asaroğlu’nun avukatının açıklamasına cevap vermeyeceğini ifade etti ve “Biz verdiğimiz kararla ilgili gerekli açıklamamızı yaptık. Bundan sonra söyleyeceğimiz yeni bir şey yok” dedi.
YENİ LEYLA KİM OLACAK?
'
Leyla ile Mecnun' dizisinde Leyla karakterini canlandıran Ezgi Asaroğlu'nun rolünün yeni sahibi 1 - 2 gün içinde açıklanacak.
Adaylar üzerinde değerlendirme yapan yapan şirketin teklif götürmeyi planladığı oyuncular arasında Güneş Sayın, İpek Özkök, Damla Sönmez, Selen Kurtaran ve Zeynep Evrim Aydın gibi genç oyuncuların adı geçiyor.
                                                                                                                                   Alıntıdır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın