3 Nisan 2013 Çarşamba

Türk Günü Festivali’nde Serdar Ortaç Konseri


Start date: 2013-05-18 14:00:00
Finish date: 2013-05-18 15:00:00

18 Mayıs Cumartesi günü 32.’si yapılacak Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali çerçevesinde ünlü sanatçı Serdar Ortaç sahne alacak.

17 Mayıs günü verilecek resepsiyonla başlayacak Türk Günü Yürüyüşü ve Festivali, 18 Mayıs günü Madison Caddesi üzerinde başlayıp Birleşmiş Milletler Binası’nın karşısındaki Dag Hammarskjold Parkı’na gerçekleştirilecek yürüyüş ve burada düzenlenecek festivalle devam edecek.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç’ın bu yıl Türk Günü Yürüyüşü için New York’a geleceğini belirten Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) Başkanı Ali Çınar, Türkiye’den ve Amerika’dan çok büyük dans gruplarının da festivale katılacağı müjdesini verdi. Çınar, ‘Her yeri kırmızı beyaz yaparak, hem toplumumuzu bir araya getirmek için hem de ülkemizin tanıtımına katkıda bulunmak için’ Türk Günü Yürüyüş ve Festivali’nin çok önemli olduğunun altını çizdi. Çocuklara yönelik faaliyetlerin de olacağını söyleyen Çınar, ‘Tüm Türk Dünyası’nı ve soydaşlarımızı festivale bekliyoruz. Festivalin kalabalıklığı, Amerika’daki gücümüzü göstermemiz açısından önemli bir fırsat’ dedi.

Tarih: 18 Mayıs 2013
Saat: 2:00 PM
Adres: Dag Hammarskjold Park
E. 47. St. Between 1st and 2nd Avenue


kaynak: turkishny.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın