5 Ocak 2012 Perşembe

'İkizler Firarda' Filminin Çekimleri Bursa'da Başladı


BURSA ve İstanbul'da ikiz kardeşlerin başından geçen komik olayları anlatan 'İkizler Firarda' adlı Türk filminin çekimleri Bursa'da başladı.

Senaristliğini ve yapımcılığını Necmi Yılmaz'ın üstlendiği filmde Seda Sayan, Oya Aydoğan, Sümer Tilmaç, Cengiz Küçükayvaz, Tarık Mengüç, Selahattin Taşdöver'in yanı sıra Ferganur ve İkranur Demirtaş adlı ikiz kardeşler rol alıyor.

Yönetmenliğini Yusuf Füven'in yaptığı 'İkizler Firarda' adlı filmin çekimleri dün Bursa'nın Tophane mevkiinde başladı. İkizlerin, ölen annelerinin hayatta olduğunu düşünmesi ve ardından onu aramaya başlamasını konu alan film, mart ayında vizyona girecek. Filmin dünkü çekimlerinde heyecanlı sahneler yaşandı. Tekerlekli sandalyeye mahkum bir kadını oynayan Oya Aydoğan ile Sümer Tilmaç'ın birlikte yer aldığı filmde zor anlar yaşandı. Tilmaç'ın Aydoğan'ı düşmekten son anda kurtardığı sahne, gerçeğe uygun olabilmesi için defalarca çekildi.

Filmin galasının Bursa'da yapılacağını belirten yapımcı Necmi Yılmaz, "İkizler Firarda'da, eğlence aksiyon ve komedi bir arada yaşanıyor. Film, iki kızın annelerini arama macerasıyla başlıyor. Bir sohbet sırasında babalarının konuşmalarını yanlış anlayan ikizler, yıllar önce ölen annelerinin yaşadığını zannederek, Bursa'ya aramaya geliyorlar. Muhtardan aldıkları 7-8 adresi gezerken başlarına bin tane olay geliyor" dedi.

(DHA - Recai GÜLER)
f5haber.com
                                                                                                                                        Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın