26 Kasım 2011 Cumartesi

Çok heyecanlı ama başarılı


Kariyerini İtalya'da sürdüren Ferzan Özpetek'in, çekimleri devam eden filmi 'Magnifica Presenza'nın başrol oyuncularından Margherita Buy, rol arkadaşı Cem Yılmaz'ı değerlendirdi... 'Çok heyecanlı, ama başarılı ve güçlü karakterli' diyen Buy, şöyle konuştu:


Konuşma metinlerinin okumasını yaparken onu tanıdım. Ferzan bu okumalara her zaman çok önem veriyor. Herkesin o kişiliğe uygun olup olmadığını anlamasını, diğer karakterlerle ilişkisini iyi kurmasını istiyor. Bu dönemde aktörler arasında büyük bir işbirliği atmosferi oluyor. Cem için tabii ki biraz zorluydu çünkü İtalyanca öğrenmesi gerekiyordu ki bu da kolay bir şey değil.

FARKLI VE ÖZEL
Ünlü yönetmenin 'Cahil Periler' ve 'Bir Ömür Yetmez' adlı filmlerinde de oynayan 49 yaşındaki İtalyan aktris, 'Magnifica Presenza' filmi için ise 'Zamanda bir geçişi temsil ediyor ve Ferzan'ın sanatındaki gelişimi de bir şekilde yansıtıyor. Geçmiş filmlerinin konularından çok ayrılmış, farklı, özel, garip şeylere göğüs geriyor. Tamamen farklı. Umarım iyi gider' diye konuştu.

Bambaşka bir Ferzan Özpetek
MARGHERITA Buy, 'Magnifica Presenza'da bambaşka bir Ferzan Özpetek göreceğimizi söyledi. 'Farklı yönetmenlerle, hayatımın farklı anlarında onlarla çalışmak çok güzel bir şey'' diyen Buy, 'Cahil Periler' sırasında hamile olmasından dolayı, hayatının 'güzel ve mutlu bir anında çok özel bir grup tanıdığını' ifade etti.

Akşam.com.tr
                                                                                                                                              Alıntıdır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın