10 Mart 2014 Pazartesi

Şehrin film hali başlıyor

İKSV tarafından düzenlenen İstanbul Film Festivali'nin bu yılki programı açıklandı. Her yıl yaklaşık 150 bin izleyiciye festivalde bu yıl da sürprizler var.

Akbank'ın 10'uncu kez desteklediği İstanbul Film Festivali'nin 33'üncüsü, 5-20 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Programındaki filmlerin niteliği ve çeşitliliğinin yanı sıra izleyici sayısıyla da önder konumunu koruyan festival, bu yıl da sinemaseverlere 20'nin üzerinde bölümde 200'ü aşkın filmin yanı sıra usta sinemacıların katılacağı söyleşiler, atölye çalışmaları ve sinema dersleriyle dolu iki hafta yaşatacak. Festivalin biletleri 22 Mart'tan itibaren satışa çıkacak.

BELGESELDEN KLASİKLERE YİNE DOPDOLU

Sinemaseverler, 2013 ve 2014'ün nitelikli yapımlarından sinemanın unutulmaz klasiklerine, usta yönetmenlerin başyapıtlarından Sundance ve Berlin film festivallerinde prömiyerleri yapılan eserlere, belgesellerden çocuk filmlerine uzanan bir yelpazedeki programı takip edebilecekler. Festival, klasikleşmiş bölümlerinin yanı sıra 2014 yılına özel bölümleriyle de ses getirecek.

kaynak: mynet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın