17 Aralık 2012 Pazartesi

Yeşilçam'ın ünlü isimleri yapımcılardan şikayetçi


  Fatih Belediyesi, Yeşilçam'ın yıldızlarını ağırlamaya devam ediyor. Ali Emiri Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen "Yeşilçam Yıldızları" söyleyişisinin bu ayki konuğu Türk Sineması'nın dev çınarlarından Eşref Kolçak oldu.

Kolçak, bir ömre sığdırdığı sinema maceralarını Fatihlilerle paylaştı. Moderatörlüğünü yine Türk Sineması'nın efsane isimlerinden Engin Çağlar'ın yaptığı söyleşide Kolçak'ın filmlerinden oluşan slayt gösterimi yayınlandı.

YAPIMCILAR NEDENSE BİZİMLE ÇALIŞMIYOR
Yapımcıların Yeşilçam oyuncularını projelerinde oynatmak istemediklerini belirten Eşref Kolçak, "Türk Sineması'nı seyirciye sevdiren 3-5 kişi kaldık. Ama ne yazık ki o kişiler ya cesaret edemiyor, ya da yapmak istemiyorlar. Anadolu'da insanlar bana 'Neden eskisi gibi çalışmıyorsunuz?' diye soruyorlar. Ama hakikat bu. Yapımcılar nedense bizimle çalışmıyor. Ama ömrümüz yeterse önümüzdeki yıllarda bir şeyler yapacağız. Sayın Kültür Bakanımız da bizimle, Türk Sineması'yla ilgilenmeye başladı. Umarım güzel şeyler olur" diye konuştu.

SADECE SİZLERİ KAZANDIK

Çalıştıkları dönemde seyircilerinin sevgisinden başka bir şey kazanmadıklarını dile getiren Kolçak, "O dönemde bir tek şeyden şikayetçiydik. Paramızı alamıyorduk. Biz çok güzel çalıştık. En önemlisi de seyircilerimize saygı ve sevgiyi eksik etmedik. Güle güle oynadık, sadece sizi kazandık. Ne yatırımcılardan, ne de devletten bir şey görmedik" dedi.

Kolçak, ayrıca yeni dönem oyunculardan Gökçe Bahadır ile Kenan İmirzalıoğlu'nu beğendiğini söyledi.

kaynak: televizyongazetesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın