12 Şubat 2012 Pazar

Dünya Medyası İstanbul'da Buluşacak


Doğu Avrupa'da televizyon içeriklerini pazarlamak üzere 1991'de kurulan Discop, bu yıl ikinci kez İstanbul'da düzenlenerek, dünya medyasını biraraya getirecek. Farklı ülkelerden birçok medya temsilcisinin katıldığı organizasyonda televizyon için hazırlanmış programlar, diziler ve filmler tanıtılıyor ve 2009'dan beri farklı ülkelerde düzenleniyor.

Geçen yıl Mart ayında İstanbul'da ilk kez düzenlenen Discop İstanbul, bu yıl 28 Şubat-1Mart tarihleri arasında İstanbul Ceylan Intercontinental Hotel'de yapılacak ve birçok farklı ülkeden katılımcıyı ağırlayacak. Dünyadan 300’e yayın televizyon kanalı, yapım şirketi ve sektör temsilcisinin katılacağı markette, iki ayrı konferans düzenenlenecek.

Variety Dergisi’nin Doğu Avrupa ve Orta Asya büro şefi Nick Holdsworth’ün moderatörlüğünde gerçekleşecek ilk konferans, “İpek yolu Dalgası/Orta Asya ve Kafkaslar’a Bakış” ismini taşıyor. “Arap İçeriklerinde Rönesans” adlı ikinci konferans ise K&P Partners TV Services Başkanı Nabil Kazan ve Variety Arabia’nın film ve medya yazarı Mohammed Moesa moderatörlüğünde gerçekleştirilecek.
Ayrıca Discop'un bu yıl yeni bir oluşumu daha var. Türk dizilerinin dünyada gördüğü ilgi üzerine bu yıl Discop "Türk Çadırı" adıyla Türk dizi yapımclarına özel bir alan yaratan discop, diğer ülkelerdeki fuarlarda da bu oluşumu sürdürecek.

kaynak: beyazperde.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın