5 Aralık 2011 Pazartesi

Süpertürk vinçle uçtu


Tamer Karadağlı'nın hem yönetip hem başrolde olduğu 'Süpertürk' adlı filmin uçma sahneleri vinç yardımıyla yapıldı. Karadağlı ve kahramanın sevgilisi 'Zeynep'i oynayan Arzu Balkan, birlikte uçma sahnelerinde çok eğlendi
Tamer Karadağlı'nın yönetmenliğini üstlendiği ve başrolünü oynadığı 'Süpertürk' adlı sinema filminin kamera arkası görüntüleri yayınlanmaya başlandı.

ÇOK GÜLDÜRDÜ 
Filmde, bebekken bir kapsülün içinde uzaydan Türkiye'ye düşen ve 'Ekber' adı verilen olağanüstü güçlere sahip bir süper kahramanın öyküsü anlatılıyor. 17 Şubat'ta vizyona girecek olan filmin oyuncu kadrosunda; Suna Keskin, Atilla Arcan, Buket Dereoğlu, Necmi Yapıcı, Cem Emüler ile Murat Serezli gibi isimlerin yanı sıra Karadağlı'nın eski eşi Arzu Balkan ve kızları Zeyno da yer alıyor. Kamera arkası görüntülerde; Karadağlı'nın kızını motive etmek için elinden gelen her şeyi yaptığı ve kızının filmde rol alan başka bir çocuk karakterle olan sahnesinde onu bol bol güldürerek rahatlattığı görüldü.

KEYİFLİ ANLAR 
Filmdeki uçma sahnelerini vinç yardımıyla çeken Karadağlı ve oyuncular keyifli anlar yaşadı. Özellikle, filmde sevgilisi 'Zeynep'i canlandıran eski eşi Arzu Balkan'la olan uçma sahnelerinde ikili eğlenceli anlar yaşadı.

MERVE YURTYAPAN
sabah.com.tr
                                                                                                                                          Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın