29 Aralık 2011 Perşembe

Reklam Filmi İçin 2 Milyon TL isteyen Beren Saat İşi Kaybetti


Beren Saat Kaybetti!

İki yıldır oynadığı dizilerdeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken 27 yaşındaki oyuncu Beren Saat iki yıl içinde çektiği reklam filmleri ile de halkın sevgilisi oldu.

İlk olarak bir deodorant markası ile bir araya gelen Beren Saat bu reklamdan 700 bin TL aldığı konuşuldu. Daha sonra oynadığı cips reklamı ile de 800 bin Tl aldığı iddia edilen Saat 2012 deki tarifesini de 2 milyon TL çıkardığı konuşuluyor.

Yine bir cips markası için masaya oturan Saat aynı markadan bu kez nerede ise 2.5 katı olan 2 milyon TL'yi isteyince reklam veren çekimlerden vazgeçti. Yurt dışında çok daha uygun fiyatlara hollywod starları işsiz dolaşırken Türk ünlülerin bu şekilde fiyatlar istemesi gerek reklam verenleri, gerekse prodüksiyon şirketlerini zor durumda bırakırken firmalarında marka yüzü için kullanacakları starları yurt dışından seçmelerine neden oluyor.

Nitekim 800 bin liradan 2 milyon liraya çıkan Beren Saat’i reklamlarda oynatacak markanın 2012 yüzü olarak ABD ‘den dünyaca ünlü bir starı Beren'in yarı fiyatına getireceği konuşuluyor.

ABD'den gelip Beren’in elinden işi alan ünlünün ise kim olduğu şimdiden merakla bekleniyor.

starlounge.tr.msn.com
                                                                                                                                           Alıntıdır....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın