22 Aralık 2011 Perşembe

'Batman' efsanesi sona eriyor


Batman serisi 'The Dark Knight Rises' filmiyle sona eriyor. Dünya çapında milyonlarca hayranı olan aykırı 'süper kahraman' efsanesi adına yakışır bir sonla veda ediyor...

En çok beğenilen çizgi roman uyarlamalarından biri olan Batman efsanesi 'The Dark Knight Rises' filmiyle sona eriyor. Batman serisinin son üç filminin yönetmenliğini üstlenen Christopher Nolan, efsaneyi bu filmle sonlandıracağını duyurup hayranlarını üzmüştü.

Filmin merakla beklenen fragmanı ise yayınlandı. Yayınlanan fragmanlara göre "Memento", "Inception" gibi filmlerin de yönetmeni olan Nolan, efsaneye yakışır bir son hazırlamış. Batman'i yine Christian Bale'in canlandırdığı filmin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular var.

Christopher Nolan'ın 2012 yılında gösterime girecek yeni Batman filminde, Christian Bale (Batman), Anne Hathaway (Kedi Kadın), Tom Hardy (Bane), Gary Oldman, Marion Cotillard, Joseph Gordon-Levitt, Michael Caine ve Morgan Freeman yer alıyor.

Batman efsanesi Nolan'ın son filmiyle bitecek mi henüz bilinmez ancak ünlü yönetmenin Batman serisini üst kademelere çıkardığı da yadsınamaz bir gerçek...

Fragmana aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz
GAZETE5.COM/ÖZEL HABER
gazete5.com
                                                                                                                                            Alıntıdır...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın