30 Kasım 2011 Çarşamba

Aziz Cem, Camerimage Film Festivali’ne konuk oldu


Aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu Aziz Cem, Polonya’da düzenlenen Camerimage Film Festivali’ne konuk aktör olarak katıldı.

Aksiyon filmlerinin başarılı oyuncusu  ve  Aydınses Gazetesi yazarlarından Aziz Cem, Polonya'nın Bydgoszcz kentinde düzenlenen PLUS CAMERIMAGE - Sinematografi Sanatı Uluslararası Film Festivali'ne konuk aktör olarak katıldı.

Dünyanın her köşesinden görüntü yönetmenlerini buluşturan festivalin 19'ncusu, 26 Kasım - 3 Aralık 2011 tarihleri arasında düzenleniyor.

Kazimierz Wielki Universitesi, Department of Physical Education bölümünde eğitim hayatını sürdüren aksiyon sinemasının yükselen ismi Aziz Cem, festivalde ülkemizi başarıyla temsil ediyor.

Sinema kariyerine ‘’Konak’’ adlı sinema filmi ile aksiyon yönetmeni olarak başlayan Aziz Cem, ‘’VISUS’’ gibi bazı Hollywood yapımı filmlerde de yer aldı.

Amerika’da tanıştığı Polonya’nın ünlü mankenlerinden Joanna Lauren ile büyük bir aşk yaşayan Aziz Cem,  dünyanın her köşesinden görüntü yönetmenlerini buluşturan bu festivalde bulunmaktan ve ülkemizi başarıyla temsil etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

16 yaşında Galata Köprüsünden atlayan ilk Türk olarak tarihe geçen ve aksiyon sinemasında başarı grafiğini gittikçe yükselten Aziz Cem,  daha çok başarılı çalışmalara imza atarak, ülkemizi gururlandırmaya devam edecek.

Aydinses.com
                                                                                                                                      Alıntıdır...

1 yorum:

  1. Bu film festivali yapildiginda Polonyada erasmus ogrencisiydi bu sahis, sadece gidip panonun onunde kendi fotografini arkadasina cektirip buraya yuklemis, yoksa kim tanir bu sizofreni, 30 yasina geldi hala kendini unlu oldu saniyor, hasta galiba

    YanıtlaSil

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın