4 Ekim 2013 Cuma

Yönetmen Denizciler Türk Lokumu’nu arıyor

Gezi olayları nedeniyle çekimlerine ara verilen Amerikan Pastası Türkiye versiyonu olan Türk Lokumu sinema filmi hazırlıkları ekim sonunda çekimleri yapılmak üzere kaldığı yerden devam ediyor.

Yapımcılığını Uğur Eroğlu'nun yapacağı filmde, yönetmen Deniz Denizciler Türk gençlerinin komedi cinsellikten oluşan hikayelerinin beyaz perdeye aktarılacağı filmin başrolünde tanınmamış (no-name) genç bir kız oynatacağını söyledi.

YENİ BİR TÜRK LOKUMU KEŞFEDECEK

İstanbul, Ankara ve İzmir'deki birçok ajanstan deneme çekimine gelen yüzlerce genç kızla başrol için görüşmeler yaptık fakat aradığımız Türk Lokumu'nu hala bulamadık. Artık son çare sokağa çıkıp yeni yüzler keşfedecek bir ekip kuracağım. Başrol için yepyeni bir yüz istiyorum.

TÜM ZAMANLARIN EN İDDİALI FİLMİ OLACAK !

Sinema ve televizyonun ciddi anlamda yeni yüzlere ihtiyacı var, Bu film tüm zamanların en iddialı gençlik filmi olacak ve bu denli iddialı bir sinema filminde başrol oynamak ayrı bir meziyet. Ya bu Türk Lokumuyla tesadüf karşılaşacağım ya da bu işle hiçbir alakası olmayan genç bir yetenek bulup çıkarmak istiyorum.

kaynak: sabah.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın