8 Şubat 2012 Çarşamba

Altın Kestane ödülleri saçmalık


Beyaz perdenin en kötülerinin seçildiği Altın Kestane Ödülleri'nde en fena performans ödülünü alan Hande Subaşı, organizasyonu saçmalık olarak nitelendirdi.
 
Tescilli güzel Hande Subaşı, sinemanın en kötülerinin seçildiği Altın Kestane Ödülleri'nde kadın oyuncu dalında en fena performans ödülü almasını içerledi. Bugün'ün haberine göre, online yayımlanan haftalık film kültür dergisi Arka Pencere'nin düzenlediği, yerli filmler arasında en fenaların seçildiği '3. Altın Kestane Ödülleri'ne Anadolu Kartalları filmi damgasını vurdu. Filmin yönetmeni Ömer Vargı, kadın oyuncusu Hande Subaşı en fena performans ödülünü alırken, Altın Çıngırak ödülünü de Engin Altan Düzyatan aldı.

Hande Subaşı Altın Kestane ödülüyle ilgili, ''Böyle bir şeye yorum yapmak istemiyorum. Bu ödülleri ciddiye almıyorum, saçmalık, komik buluyorum'' dedi. Hande Subaşı derginin adını duyurmak için bilinçli olarak ünlü isimleri seçtiğini söyledi. Hollywood'un en kötülerinin seçildiği Ahududu ödül törenine Türkiye'dekilerin aksine tüm ünlüler katılıyor. Gecede ünlü isimler sahneye çıkarak ödülünü alıyor.

kaynak: haberturk.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Düşüncelerinizi bizimle paylaşın